PDS en FODMAP diëtist Melanie terug!

Voeding bij prikkelbare darm syndroom

Melanie werkt sinds 2017 bij Voedingsadvies Brabant en heeft zich tijdens haar opleiding al gespecialiseerd in o.a. FODMAP en voeding bij buikklachten. 

We zijn erg blij dat ze weer deel van ons team is! Door de maatregelen omtrent het Corona virus zie je nog even geen nieuwe team-foto op de site, maar Melanie is weer volledig beschikbaar om jou te helpen met voeding buikklachten te verminderen.


"Yes! Ik ben weer terug!" - Melanie Brondijk, PDS Diëtiste

Yes! Ik ben er weer. Vanaf medio April draai ik weer spreekuren bij Voedingsadvies Brabant als PDS-diëtist. Vanwege het afronden van een masterstudie ben ik in 2019 hier tijdelijk niet werkzaam geweest. In de tussentijd heb ik mijn ervaring als PDS-diëtist doorgezet in de regio Tilburg.

 

Ik ben erg blij om weer terug te zijn. Ik behandel cliënten met darmklachten en/of het prikkelbare darmsyndroom nu 5 jaar en doe dit met veel plezier. Zelf heb ik ook enige ervaring met PDS en weet wat dit met je kan doen. Als PDS-diëtist is mijn missie om obstipatie, diarree, opgeblazen buik, winderigheid, buikpijn, steken en andere bijbehorende klachten te verminderen. Tijdens de behandeling probeer ik vooral veel uitleg te geven en inzicht te creëren van de invloeden op de klachten. Ik probeer een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de persoon tegenover mij. Geen mens is hetzelfde en op die manier kan ik tot een passend advies komen. Ook de kennis van mijn masteropleiding draagt extra bij aan mijn dieetbehandelingen.

 

Wil je meer over mij weten? Lees meer over PDS diëtist Melanie Brondijk op onze website en wie weet tot snel!