Wil jij van jouw buikklachten af?

Wij coachen jou!

We weten hoe vervelend het is om last te hebben van je buik. Je voelt je niet top, de klachten beperken je om lekker te kunnen leven en het kost al met al veel energie. 

 

Wij adviseren jou om met jouw voeding aan de slag kunt gaan om die vervelende buikklachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

 

Maak gelijk een afspraak in onze online agenda


Buikklachten verminderen met voeding

  • loop jij al een tijd rond met buikklachten en weet je niet wat jouw buik precies prikkelt? 
  • moet jij weer eens thuisblijven omdat je alweer diarree hebt of juist verstopt zit? 
  • ben je het zat om met zo'n opgeblazen en vol gevoel rond te lopen?  
  • en wil je aan de slag om iets aan deze vervelende buikklachten gaan doen? 

Wij weten dat jij liever met jouw voedingspatroon aan de slag gaat in plaats van dat je medicatie slikt. We spreken uit ervaring als we zeggen dat voeding van grote invloed is op jouw (buik)klachten. Met de juiste voeding kun jij jouw buikklachten verminderen of zelfs laten verdwijnen. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je door ons coachen!

 

Marianne (28): "Via het ziekenhuis kwam ik erachter dat mijn buikklachten typisch waren voor een prikkelbare darm. Ik werd doorverwezen naar Lisanne en Melanie van Voedingsadvies Brabant, want ik wilde graag met mijn voeding aan de slag. Zelf had ik al gemerkt dat sommige voeding meer klachten geeft dan andere voeding, maar ik kon mijn vinger niet echt leggen op wat nu precies mijn buik prikkelde. Ik kreeg bruikbare tips en weet nu beter waar ik op moet letten. Ik heb nu veel minder last dan voorheen en heb de controle over mijn buik weer terug!"

Afspraak maken met de diëtist gespecialiseerd in buikklachten

Gelijk een afspraak vastleggen? Klik hier om jouw plekje in onze online agenda te reserveren. 

 

Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan ook, bel dan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 naar telefoonnummer 06 - 219 19 013

 

Wil je weten welke diëtist het beste bij jou past? Lees hier meer over diëtisten Lisanne en Marleen.  We kunnen jou ook bellen om te overleggen. Stuur een Whatsapp bericht naar 06 - 219 19 013 of mail ons via info@voedingsadviesbrabant.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Werkwijze

Het eerste consult nemen we de tijd om jouw verhaal te horen. Wat is je medische achtergrond? Welke onderzoeken heb je al geprobeerd of wat heb je zelf al gedaan met jouw voeding? Weet je al een beetje wat jouw buik lijkt te prikkelen of heb je nog geen idee? Aan de hand van jouw gebruikelijke voedingspatroon kijken we wat voor jou mogelijk is. 

Opties bij PDS

Als je last hebt van buikklachten zijn er verschillende dieetbehandelmogelijkheden die fantastisch kunnen werken. We bespreken met jou wat de opties zijn en welke het beste bij jou past. 

 

Ga jij bijvoorbeeld bepaalde vezels in de voeding verhogen, of met jouw vochtinname aan de slag? Zijn er bepaalde producten waar je meer van mag eten of juist minder? Of is het FODMAP-dieet echt iets voor jou? We beschikken over verschillende wegen naar Rome en kiezen met jou de beste optie.  

Afspraak maken

Een afspraak maken kan direct online via deze link

 

Wil je liever bellen? Dat kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 via 06-21919013. Natuurlijk mag je dit telefoonnummer ook gebruiken om een Whatsapp bericht of SMS te sturen. 

 

Mailen kan via  info@voedingsadviesbrabant.com 

 

We spreken je graag!