Een lekker en gezond glutenvrij dieet

Wij coachen jou!

Omdat ik zelf glutenvrij moet eten, weet ik als geen ander hoe lastig het glutenvrije dieet kan zijn. Hoeveel producten echt niet lekker zijn, maar ook welke wél smaken en ook nog eens veel voedingsstoffen leveren. 

 

 

Wij bieden coaching aan zodat jij lekker kunt leven met jouw glutenvrije dieet. Zodat je je gezond kunt voelen en zo min mogelijk beperkingen ervaart.

 

Maak gelijk een afspraak in onze online agenda


Diëtist gespecialiseerd in glutenvrije voeding

  • heb je de auto-immuunziekte coeliakie (glutenintolerantie) of dermatitis herpetiformis?
  • heb je geen coeliakie maar krijg je klachten van gluten of ben je glutensensitief?
  • en wil je weten hoe je glutenvrij moet eten? 
  • of eet je al glutenvrij en wil je weten hoe je dit gezonder kan maken? 

Wij weten als geen ander hoe strikt het glutenvrije dieet is en hoe lastig het kan zijn om gezond en lekker glutenvrij te eten. We weten beide hoe het is om glutenvrij te eten en welke invloed dit dieet kan hebben op jouw (sociale) leven. Onze coaching helpt jou om zo min mogelijk beperkingen te ervaren van het glutenvrije dieet. En zorgt ervoor dat je lekker en voedzaam kunt gaan eten. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je door ons coachen!

 

Maartje (26): "Ik at mijn hele leven gluten, maar hoorde opeens dat ik coeliakie had en glutenvrij moest gaan eten. Wat kwamen er veel vragen op me af! Ik had geen idee of ik het wel goed deed. Gelukkig kreeg ik goede tips en kon ik aan de slag. De antistoffen in mijn bloed zakten snel. Ik ben inmiddels een paar maanden verder en voel al verschil. Meer energie en ik vind ook steeds meer producten die ik lekker vind. Ik ben ontzettend blij met de coaching van Lisanne en Melanie, zonder hun at ik nu nog steeds de hele dag alleen rijstwafels."

Afspraak maken met de glutenvrije diëtist

Gelijk een afspraak vastleggen? Klik hier om jouw plekje in onze online agenda te reserveren. 

 

Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan ook, bel dan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 naar telefoonnummer 06 - 219 19 013

 

Wil je weten welke diëtist het beste bij jou past? Lees hier meer over diëtisten Lisanne en Melanie.  We kunnen jou ook even bellen om te overleggen. Stuur een Whatsapp bericht naar 06 - 219 19 013 of mail ons via info@voedingsadviesbrabant.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Werkwijze

Het eerste consult nemen we de tijd om jouw verhaal te horen. Wat is je medische achtergrond? Welke diagnose heb je en hoe is deze gesteld? Zijn de juiste onderzoeken gedaan? We adviseren je hier graag in.

 

Daarna gaan we aan de hand van jouw gebruikelijke voedingspatroon kijken wat je glutenvrij kunt gaan eten.

 

Meer lezen over onze werkwijze? Klik dan hier

Glutenvrij dieet

Een glutenvrij dieet komt heel nauw. We geven jou tips hoe je om kunt gaan met kruisbesmetting, maar ook hoe je kunt zorgen dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt die je nodig hebt. 

 

Ga je op vakantie of is er een andere speciale gelegenheid waar je tips voor nodig hebt? Wij coachen je graag, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker als het gaat om het glutenvrije dieet. 

 

Of eet je al een tijd glutenvrij en kunnen we je helpen om jouw voedingspatroon volwaardig te maken? Zodat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of hou je buikpijn of klachten ondanks het glutenvrije dieet. Ook hier zijn wij in gespecialiseerd. Maak een afspraak, zodat je met jouw voeding aan de slag kunt gaan!

Afspraak maken

Een afspraak maken kan direct online via deze link

 

Wil je liever bellen? Dat kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 via 06-21919013. Natuurlijk mag je dit telefoonnummer ook gebruiken om een Whatsapp bericht of SMS te sturen. 

 

Mailen kan via  info@voedingsadviesbrabant.com 

 

We spreken je graag!