Gespecialiseerd PDS diëtist Mirthe

Sinds 2020 werkt deze topper en ervaringsdeskundige bij de praktijk, ze heet Mirthe van Veghel! Mirthe heeft ruime ervaring als klinisch diëtist en heeft als missie om jou te helpen controle te krijgen over jouw buikklachten. Omdat ze nóg meer wil weten over de adviezen die we geven in de praktijk en ook verder wil met gezondheidswetenschappelijk onderzoek, doet Mirthe op dit moment naast haar werk een universitaire masteropleiding. Zodat ze niet alleen op individueel niveau mensen kan helpen, maar ook op beleidsniveau iets kan gaan betekenen voor grote groepen mensen met buikklachten en maagdarmziekten. 


Wat kun je met voeding bij prikkelbare darm syndroom en maagdarmklachten?

Toen Mirthe solliciteerde bij de praktijk, bleek meteen hoe goed ze bij onze missie past. Zelf heeft ze ook ervaring met buikklachten. We merken in de praktijk dat doordat we zelf ervaringsdeskundige zijn we mensen nog beter kunnen helpen. Als je weet hoe het voelt en hoe graag je van de klachten af wilt komen, ga je toch net even een stapje verder dan een reguliere zorgverlener.

 

Mirthe wil de invloed van voeding bij maagdarmklachten en maagdarmziekten meer bekendheid geven. Doordat ze zich als diëtist volledig onder heeft gedompeld in voeding bij prikkelbaredarmsyndroom, FODMAP, maar ook gluten- en lactoseintolerantie, komt ze goed geschoold voor de dag. En wist je dat ze zelf ook deze diëten heeft uitgeprobeerd om te kijken wat het deed met haar eigen klachten? Zo kan ze jou goed praktische tips geven welke producten lekker zijn en waar je deze kunt kopen. 

Wil jij met Mirthe aan de slag?

Ben je er klaar voor om jouw buikklachten te verminderen met de juiste voeding en leefstijl? En wil je weer controle over jouw buik? Zodat je weer lekker in je vel kunt zitten en energie hebt om leuke dingen te doen, in plaats van je tijd door te brengen op de WC? Mirthe helpt je graag! 

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we contact met je op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.