Wat goed dat je het e-book Direct Buikklachten Verminderen hebt aangevraagd!

Bedankt voor het aanvragen van ons gratis E-book met daarin 8 tips om direct buikklachten te verminderen. Je ontvangt het binnen 5 minuten in je mailbox.

 

Voordat je gaat wil ik je echter vragen om nog heel even te wachten en onderstaand filmpje van een paar minuten te bekijken terwijl je wacht op het E-book..

Bekijk hieronder het filmpje waarin ik ons verhaal met je deel. 

Het is onze missie om jou te helpen om controle te krijgen over jouw buikklachten. Wij weten wat werkt om buikklachten te verminderen met de juiste voeding en leefstijl. 

 

Direct een afspraak maken op ons spreekuur? Alle diëtisten zijn gespecialiseerd in voeding bij buikklachten. Diëtist Meike de Haas heeft als extra specialisatie het FODMAP-arm dieet en diëtist Marleen Rutten heeft als extra specialisatie kinderdiëtetiek. 

Wil jij ook controle over jouw buikklachten? En ervaren hoe het is om een rustige buik te hebben?

We zien je graag op het spreekuur zodat ook jij actie kan ondernemen om controle te krijgen over jouw buik. Het is zo heerlijk om niet continu je buik te hoeven voelen, om geen opgeblazen pijnlijke buik te hebben en om te weten waar je op reageert. Zo kun je zelf kiezen of een bepaald product de klachten waard zijn of niet. 

Wat anderen over ons zeggen

Machteld (32): "Voordat ik bij Meike op het spreekuur kwam had ik continu last van mijn buik. Het zat me nooit echt lekker, ik had niet veel pijn maar wel altijd een onprettig gevoel. Ook kon ik vaak niet goed naar het toilet, maar ik dacht altijd dat dit bij mij hoorde. Met Meike ging ik aan de slag om te zorgen dat mijn voeding beter paste bij mij en mijn gevoelige buik. Ik kreeg de tip om wat andere merken te proberen voor de crackers en het brood dat ik had. Ik vond het prettig dat ze meedacht waar ik bepaalde producten kon kopen en welke dingen ik kon eten of drinken op een drukke dag op het werk. Bij elke aanpassing die ik maakte merkte ik dat mijn klachten minder werden. Of eigenlijk merkte ik dit pas toen ik een keer besloot om weer anders te eten: toen voelde ik pas hoe rot mijn buik altijd voelde. En dat had ik voorheen continu! Ik ben zo blij dat ik nu weet door welke keuzes ik last krijg en hoe ik mijn buik rustig kan houden!"

 

Brigitte (24): "Na mijn studententijd was ik er helemaal klaar mee. Ik had super vaak diarree en een opgeblazen buik. Kocht ik een leuke jurk voor een feestje, kon ik hem uiteindelijk niet aan omdat ik wel 5 maanden zwanger leek. Blijkbaar kon mijn lichaam niet goed tegen ui, knoflook en grote hoeveelheden tarwe. Zonder de hulp van Meike en Marleen had ik dit nooit zelf bedacht: ik at namelijk de hele dag tarwe en 's avonds maakte ik het eten vrijwel altijd met een teentje knoflook en een ui. Gelukkig gaf Marleen tips hoe ik het eten nog steeds smakelijk kan klaarmaken. Ook heb ik bepaalde supplementen gehad voor als ik een keer wel ui of knoflook wil eten en dan heb ik geen last."

 

Deborah (54): "Ik had al last van mijn buik sinds de kinderen zijn geboren en mijn oudste is nu 28! Ik wist niet beter en na meerdere bezoeken aan het ziekenhuis wist ik dat ik hier vanaf wilde. Als ik op vakantie ging werd ik altijd ziek: ik kon dagen niet naar de WC waardoor ik me ontzettend beroerd voelde! Ook thuis liep dit niet soepel. De diëtiste gaf mij uitleg over bepaalde soorten vezels en de invloed van drinken. Ik kreeg verschillende tips voor producten die mij zouden helpen om beter naar het toilet te gaan. Ik wou dat ik dit jaren eerder had geweten en weet nu pas hoe het is om je buik niet te voelen! Wat een verschil!!!"