Gespecialiseerde diëtisten

Wij zijn diëtisten Lisanne Bosch, Marleen Rutten en Maartje Boot. Allen ervaringsdeskundige én diëtist, in onze ogen de ultieme combinatie om anderen te kunnen helpen met hun buikklachten of medische dieet. We zijn gespecialiseerd in maagdarmproblemen zoals prikkelbare darm syndroom (o.a. FODMAP), coeliakie (glutenvrij dieet) en lactose-intolerantie (lactosevrij dieet). Kinderdiëtist Marleen Rutten is daarnaast gespecialiseerd in voeding voor kinderen met buikklachten. 

Ervaringsdeskundige én diëtist

Wij weten hoe het is om buikklachten te hebben, maar ook hoe prettig het is als je hier met voeding meer grip op kunt krijgen! Buikklachten en ontlastingsproblemen kun je verminderen met de juiste voeding. Soms zijn relatief simpele veranderingen in het voedingspatroon (zoals net een andere productkeuze) al voldoende om jouw buikklachten te minimaliseren. Soms is er meer nodig om uit te zoeken welk product jij op reageert. Geen probleem, wij hebben inmiddels ruime ervaring en kunnen jou hierbij helpen. 

 

Want hoe lekker zou het zijn als je weet wat je moet eten om géén last te hebben van je buik? 

En hoe fijn is het dat als je wél last hebt, je weet waardoor het komt?

En dat je hierdoor zelf kunt bepalen of je wel of geen buikklachten wilt krijgen? 

 

Dat is waar wij ons voor inzetten!

Diëtist Lisanne Bosch

In 2015 is Lisanne gestart met Voedingsadvies Brabant. Als diëtist wil ze graag meer betekenen voor mensen die glutenvrij moeten eten of mensen die last hebben van buikklachten. 

 

Lees meer over Lisanne Bosch

Diëtist Marleen Rutten

Marleen Rutten werkt sinds 2018 bij Voedingsadvies Brabant. Ze is gespecialiseerd in kinderdiëtetiek en voeding bij maagdarm-problematiek. 

 

Lees meer over Marleen Rutten


Diëtist Maartje Boot

Vanaf 2020 is deze topper actief bij Voedingsadvies Brabant. Maartje is gespecialiseerd in voeding bij buikklachten, PDS en FODMAP en daarnaast weet ze alles van het glutenvrij dieet & coeliakie!

 

Lees meer over Maartje Boot