Hoe gaan wij als diëtist te werk?

Een goed voedingsadvies is altijd maatwerk. Daarom neem ik de tijd om jouw verhaal te horen. Ik vind het belangrijk om goed te weten waar ik je precies mee kan helpen, zodat mijn advies hier mooi op aan kan sluiten. Er zijn namelijk altijd meerdere wegen naar Rome, samen kunnen we kijken wat er het beste bij jou past. 


We zullen tijdens het eerste gesprek bespreken waar ik jou mee kan helpen en hoe het advies ingepast kan worden in jouw dagelijks leven. Genieten van lekker en gezond eten staat voorop!


Afspraak maken

Je kunt via deze website een berichtje achterlaten of contact opnemen (per telefoon of e-mail) om een afspraak te maken. Afspraak maken

Eerste gesprek

Het eerste gesprek duurt gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten. We nemen de tijd om jouw gezondheid, medicijn-gebruik en voedings-gewoonten door te nemen. Ook meet ik jouw lichaams-samenstelling. 

 

Wat mag je meebrengen?

- legitimatiebewijs

- zorgpasje

- eventueel de verwijsbrief van uw huisarts of specialist

Vervolg gesprek

Een vervolg gesprek duurt gemiddeld tussen de 20 en 50 minuten. Tijdens deze gesprekken zullen we bespreken hoe het met jou gaat, hoe de adviezen zijn bevallen en of er nog andere verbeteringen in het voedingspatroon mogelijk zijn. Zo zetten we elke keer wat meer "puntjes op de i".