Aan de slag met een diëtist om aan te sterken na het coronavirus (COVID19)

Als je besmet bent geweest met het corona virus (COVID19) of zelfs opgenomen bent geweest in het ziekenhuis, dan zien we regelmatig dat mensen erg verzwakt zijn. Ze zijn bijvoorbeeld afgevallen en/of ondervoed. 

Wij kunnen als diëtisten als geen ander helpen om aan te sterken na ziekte door het corona virus. Door de juiste voeding, eventueel aangevuld met specifieke dieetvoeding, zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer fit wordt!


Een van onze diëtisten, Marleen Rutten, heeft vanaf het eerste moment mensen met het Corona Virus de juiste voedingszorg geboden in het Bernhoven ziekenhuis. Ze schrok ervan hoe snel mensen konden afvallen. Voor ons allen was dit weer de bevestiging hoe belangrijk de diëtist en goede voedingszorg is om beter te worden. 

 

Met de juiste voeding kan het lichaam beter zijn werk doen. Ook het immuunsysteem. 

Wij maken ons sterk om ondervoeding op dit moment te voorkomen en er zo snel mogelijk voor te zorgen dat je weer goed gevoed wordt. Zodat je aan kunt sterken, weer spiermassa op kunt bouwen en waar mogelijk weer je leven op kunt pakken. 

 

Wil je meer over ons weten? Lees dan over de diëtisten in Den Bosch die begeleiding bieden na ziekte door het corona virus en Corona-diëtist Marleen Rutten


Heb je liever dat wij jou bellen? Laat hier je gegevens achter.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.