Voeding voor kinderen

Kinderdiëtisten

Ben jij op zoek naar een kinderdiëtist? Er zijn verschillende redenen om naar een diëtist te gaan. Bijvoorbeeld omdat je kind last heeft van een moeilijke ontlasting. Of buikpijn? Of misschien omdat er sprake is van een voedselovergevoeligheid?

 

Voor kinderen wordt de diëtist de eerste drie uur vergoed uit de basisverzekering. Heb je hier in 2018 nog geen gebruik van gemaakt? Maak dan gelijk een afspraak in onze online agenda


De juiste voeding voor een kind in de groei

  • wil jij weten of jouw kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? 
  • of groeit je kind niet goed en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?
  • of is jouw kind een kritische eter?
  • en wil je met een gespecialiseerd kinderdiëtist aan de slag om hier iets aan te doen? 

 

Werkwijze

Het eerste consult nemen we de tijd om jullie verhaal te horen. Is jouw kindje verder gezond of is er sprake van een medische achtergrond? Wat hebben jullie zelf al geprobeerd met de voeding? Aan de hand van wat jullie gewend zijn om te eten en drinken kijken we wat er mogelijk is. 

 

Diëtist Marleen is gespecialiseerd kinderdiëtist. Meer weten over haar? Lees dan hier verder. 

 

Afspraak maken met de kinderdiëtist

Gelijk een afspraak vastleggen? Klik hier om jouw plekje in onze online agenda te reserveren. 

 

Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan ook, bel dan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 naar telefoonnummer 06 - 219 19 013

 

Wil je weten welke diëtist het beste bij jou past? Lees hier meer over diëtisten Lisanne en Marleen.  We kunnen jou ook bellen om te overleggen. Stuur een Whatsapp bericht naar 06 - 219 19 013 of mail ons via info@voedingsadviesbrabant.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.