Vacature diëtist Den Bosch (24-32 uur)

Update: Deze vacature is inmiddels ingevuld. Ben jij van mening dat je fantastisch past binnen ons team en super gemotiveerd om met de doelgroep aan de slag te gaan? Dan mag je altijd je sollicitatievideo sturen naar Lisanne op 06-53543806. 

We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste diëtist die ons team komt versterken. We zien in onze eerstelijns praktijk met name cliënten met prikkelbaredarmsyndroom, lactose-intolerantie en coeliakie (en evt. bijbehorende comorbiditeit).  Mocht je hier nog niet in gespecialiseerd zijn, dan moet je bereid zijn om jezelf volledig hierin onder te dompelen zodat jij alles weet van voeding bij buikklachten, vezels en vocht, en medische diëten zoals glutenvrij, lactosevrij, fodmap-arm. In je sollicitatiebrief horen we graag waarom jij met deze doelgroep aan de slag wilt. 

 

Functie-omschrijving: 

Je bent een diëtist in hart en nieren en enthousiast om zelfstandig spreekuur te doen met onze doelgroep.

 

Wat je bij ons in de praktijk mag doen als diëtist?

- het verstrekken van individueel dieetadvies aan cliënten, met name PDS, coeliakie, lactoseintolerantie, FODMAP maar soms ook algemene diëtetiek; 

- administratieve taken die voortkomen uit het spreekuur; 
- het oproepen van cliënten en beantwoorden van mails; 

 

Daarbij zoeken we iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan de groei en ontwikkeling van de praktijk, onder andere door middel van: 

- het geven van webinars en het maken van video-materiaal voor de praktijk;

- het bijdragen aan social media + het online laten zien van jezelf en hoe wij als diëtisten bijdragen aan het verminderen van buikklachten met de juiste voeding

Overige taken worden in overleg bepaald. We verwachten dat je af en toe buiten werktijd beschikbaar bent voor teamoverleg. 

 

Wij vragen iemand met: 

- een afgeronde opleiding Voeding en diëtetiek 

- inschrijving in het kwaliteitsregister voor paramedici (kwaliteitsgeregistreerd)

- goede communicatieve vaardigheden, representatieve en cliëntgerichte houding

- een ondernemende houding wat betreft het laten groeien van de praktijk
- affiniteit met buikklachten, fodmap, glutenvrij en coeliakie 

- beschikbaarheid vanaf juli 2021

- Qua werkervaring: we verwachten dat je zelfstandig spreekuur kunt draaien. Jarenlange ervaring is niet nodig, als je maar enthousiast bent en bereid bent om jezelf volledig te specialiseren en jezelf op te leiden in onze doelgroep!  

- een plek om thuis online spreekuur te kunnen doen (afgesloten ruimte, goede internetverbinding). 

 

Wij bieden een werkplek in een jong, enthousiast team met ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. Je primaire functie is het draaien van spreekuur. Je werkt zelfstandig en de werktijden kunnen we in overleg inplannen (we horen graag wanneer je beschikbaar bent in je brief). We werken momenteel veel online (via videobellen) maar ook live op locaties in en rond Den Bosch. We zoeken iemand die tenminste één avond in de week beschikbaar is om avondspreekuur te doen (of een zaterdag in de twee weken). 

 

We bieden je een urencontract in loondienst voor 24-32 uur per week, marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Herken jij je in bovenstaande vacature en ben jij de enthousiaste diëtist die ons team komt versterken? Reageer dan met een goede motivatiebrief + CV. We zijn vooral benieuwd naar jouw enthousiasme om met de doelgroep aan de slag te gaan

 

Ga je voor bonuspunten? Een leuk filmpje van jezelf via Whatsapp versturen mag, dan krijgen we nog beter een indruk van wie je bent! 

 

 

Sollicaties mogen gestuurd worden via de e-mail: 

Email: info@voedingsadviesbrabant.com

 

Voor vragen over de vacature: 

Lisanne Bosch:   06 53 54 38 06

of naar: 

 

Lisanne Bosch

Wolput 9 

 

5251 CC Vlijmen